Скръбна вест! Отиде си звезда само на 30 години

Тя била откарана по спешност в болница

Скръбна вест! Отиде си звезда само на 30 години | StandartNews.com

Тъжа вест! K-Pop звездата Парк Бо Рам е починала само на 30 години, според съобщенията, ставайки най-новата южнокорейска певица, починала млада.

Според полицията Парк е била с две други жени в къщата на своя приятелка в Сеул в четвъртък, когато е установено, че е колабирала и е получила сърдечен арест, съобщава Daily Mail.

Тя била откарана по спешност в болница, но починала в 23.17 часа, около час след като я намерили.

Полицията е започнала разследване на смъртта й.

Според новинарското издание AllKPop, полицейското управление в Намянджу е подало сигнал, в който се казва, че певицата е пила с приятелите си.

В доклада се посочва, че тя се е извинила да отиде до тоалетната в 21:55, но не се е върнала известно време. Когато двамата й приятели я проверили, тя била „намерена прегърбена над мивката, в безсъзнание“, се казва в доклада. Те извършиха CPR, докато чакаха екипите за спешна помощ да пристигнат в къщата", става още ясно от доклада.

Агенцията на Парк XANADU Entertainment публикува изявление пред южнокорейските медии, обявявайки смъртта на певицата.

„Тук сме, за да споделим тъжни и сърцераздирателни новини. Парк Бо Рам внезапно почина късно през нощта на 11 април“, се казва в изявлението.

„Всички артисти и ръководители на XANADU Entertainment дълбоко скърбят за починалия с голяма тъга".

„Още по-сърцераздирателно е, че трябва да ви съобщим тази внезапна новина на всички фенове, които подкрепят Парк Бо Рам".

„Погребението ще се проведе след консултация със семейството на опечаления. Още веднъж изказваме нашите най-дълбоки съболезнования на починалата, за да почива в мир.“

Парк за първи път прикова вниманието, като се появи в шоуто за прослушване „Superstar K2“ през 2010 г., в което певците изпълняват песен, за да впечатлят трима съдии и публиката.

Четири години по-късно, през 2014 г., тя дебютира с „Beautiful“, класирайки се на 19-то място в годишната класация на Южна Корея същата година.

Само десет дни преди внезапната си смърт, на 3 април, Парк пусна нов сингъл, озаглавен „Липсваш ми“ и беше казано, че се подготвя за дългосвирещ албум.

Парк не е първата млада южнокорейска певица, починала през последните години.

Миналата година 25-годишният певец Мунбин беше намерен мъртъв в апартамента си. Смъртта му беше приписана на самоубийство.

Choi Sung-bong - който беше на 33 години - също почина при вероятно самоубийство през 2023 г.

Известно е, че през 2019 г. са починали четири млади K-pop звезди.

Южна Корея има най-висок процент на самоубийства сред младите хора в развитите страни в света, според De Telegraaf.

К-рор звездите са подложени на голям натиск заради работата си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Brandonbroow
преди 2 седмици

elderly drug abuse [url= https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ ] https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ [/url] fight drug abuse

Откажи
Brandonbroow
преди 2 седмици

remedy snoring [url= https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ ] https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ [/url] clove oil remedies

Откажи