Шарук Кан закъса в София

Шарук Кан закъса в София | StandartNews.com

Шарук Кан, харесван от хора с различни възрасти и житейски вкусове, е хитът на седмицата в София. Той е под постоянна обсада от фенове, които си клюкат във Фейсбук къде е и как могат да се доберат до селфи и автограф с него. Кан снима у нас екшън трилъра Dilwale. Индиецът, вторият по богатство актьор в света, обаче го закъса с коляното. Боливудската суперзвезда дори се движи с бастунче.

"Слушам приятна музика от пианото в лоби бара и се радвам, че Рохит Шети, продуцентът, ми разказа как да приведа коляното си във форма. Облекчих болката", написа той в Туитър. Шарук снима с дългогодишната си екранна партньорка Каджол, четвърто поколение актриса. Двамата са любимците на Боливуд. Сега се събират отново пред камерата след последната им съвместна работа - "Името ми е Кан", най-касовият за чужбина индийски филм през 2010-а. Екипът в момента снима в София, а след седмица-две ще се пренесе по Черноморието. В социалната мрежа Шарук Кан е написал, че цяла година чака това забавление - старта на снимките, завършвайки с думите Bulgaria Express.

У нас беше и съпругът на Каджол - Аджай Девган, който ще се снима в промоционално видео за България, предназначено за индийския пазар. Той е избрал локации за собствена режисьорска продукция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай