Само за месец се записаха 12 хил. желаeщи за Survivor

Само за месец се записаха 12 хил. желаeщи за Survivor | StandartNews.com

София. Само за един месец желаещите да се включат в най-очаквания реалити формат в България надхвърлиха 12 000 души. Завръщането на Survivor по bTV предизвика еуфория, както в страната, така и в чужбина.

Кандидат-участниците са готови на всичко, за да станат част от най-екстремното предизвикателство в родния ефир. Авантюристите заявиха, че нищо не е в състояние да застане на пътя им към екзотична Азия. Те ще се научат да плуват, ще прекъснат следването си, ще напуснат работа, дори ще отменят сватбата си, за да имат шанса да бъдат част от предизвикателствата в Камбоджа. Един от тях дори е съгласен да пропусне оставащите мачове на своя клубен отбор във Висшата лига.

Адвокати, военни, учители, спортисти, фотомодели, икономисти, бизнесмени, държавни служители, хора от всякаква възраст и професия направиха своята заявка за място в Survivor. Но те ще се изправят пред още предизвикателства преди да се качат на самолета към екзотичния остров. Всеки претендент ще премине през серия от специализирани физиологични и психологични тестове. Те ще се проведат от доказани експерти, които ще гарантират, че в Камбоджа ще отидат не само най-колоритните, но и най-подготвените и адаптивни претенденти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай