Очакваме Хю Джакман и Том Круз

Очакваме Хю Джакман и Том Круз | StandartNews.com

Кевин Костнър и Дензъл Уошингтън вече с роли, Слай преговаря и с Робърт де Ниро. Заедно с цял отбор звезди догодина те ще снимат "Непобедимите 4" в Бояна

София. Четвъртата част на екшъна "Непобедимите" ще се снима у нас от началото на следващата година. Световният кинопортал IMDB официално потвърди това, като написа, че камерите на култовата лента отново ще се завъртят в България, а компанията, която ще е копродуцент, е ситуираната у нас "Ню Имидж".

Освен цялата звездна банда, която видяхме тук за третата част на екшъна, сега очакваме и нови имена от А-отбора. Сталоун планира този път да вземе киноасове от целия свят, а не само американци. Почти на финалната права са преговорите с Хю Джакман, за ролята на Хорт Балтен-баузер, Кевин Костнър - за комисар Джоунс от ФБР, Марк Уолбърг (лейтенант Уилямсън от ФБР), Дензъл Уошингтън (президента на САЩ), Том Круз (Маверик), Вин Дизел, (Франк Уокър), Лиъм Нийсън (Хънтър), Арън Тейлър Джонсън (Келън Рос - син на Барни Рос). За ролята на неговата майка пък, Джейми Уилсън, се спряга Скарлет Йохансон.

Силвестър Сталоун, който пак ще влезе в кожата на Барни Рос, като част от продуцентския екип все още води разговори и с друг холивудски ас, Робърт де Ниро, за да го включи в отбора на непобедимите момчета.

Електронното издание franchiseherald.com твърди, че Сталоун е изгладил доскорошните си проблеми с Брус Уилис и той също ще се присъедини към каста. В четвъртата част на "Непобедимите" ще изгрее още една холивудска звезда - Пиърс Броснън.

Дуейн Джонсън-Скалата също ще пристигне в България следващата година, за да участва в продукцията. Кечистът сам разгласи информацията преди време в интервю за официалната страница за екшън филми в Туитър - TheActionMovieArtist. С типичното си чувство за хумор Скалата каза, че с кеф ще работи като част от екипа на Силвестър Сталоун. "Но разберете ме, искам яки каскади. Тези сладури, дето само умират да се снимат по списания - не, това не е за мен. Ще им ступам задниците - не ме интересува дали са Шварценегер, Сталоун, Снайпс. Не смятам да ставам другарче с нито един от екипа. Стига лигавщини - снима се екшън".

196-сантиметровият колос от кинохита "Херкулес" обяснява, че ще играе един от гаднярите. Той ще действа в екип с персонажа на Тери Крюс (Цезар). Героинята на Ронда Руси - Луна, пък ще го мори с физически тренировки и ще го направи перфектен по отношение на бойните изкуства. За разлика от другите части на поредицата обаче, този път в екшъна ще се вихрят и няколко елитни дами.

Друг спец в юмручното право - Стивън Сегал, също най-вероятно ще се разпише в следващата порция премеждия на Барни Рос и неговия екип.

"Отворен съм за всякакви предложения. Слай няколко пъти ми се обади и подхвърли идеята за продължението. Нека се срещнем очи в очи, пък ще видим - може да родим нещо голямо заедно", каза актьорът блусар в интервю за електронното издание Short List Magazine преди време.

Според официалната страница на "Непобедимите" в Туитър се умува Сегал да играе главния злодей в продължението. Той сериозно ще изтормози Барни Рос и момчетата му. Предвидено е Сегал и Слай да имат доста общи бойни сцени.

Отново се спряга името и на Никълъс Кейдж в ролята на Райдър. Племенникът на Франсис Форд Копола не можа да стикова графика си, за да участва в снимките на "Непобедимите 3". Замести го Келси Грамър, популярен най-вече като психиатъра д-р Фрейзър Крейн от "Бар Наздраве". Сега обаче дано имаме късмета и него да видим в България.

Джеки Чан досега все отказваше да се включи към екипа на Сталоун. "Слай ме иска за "Непобедимите 4" и аз казах окей. Кани ме и за другите части, но аз тогава му отговорих така: "Слай, не може ли да го направим само двамата, не толкова много маймуни на клона, а аз да се поява само за пет минути. Защото докато публиката каже "О", и аз ще изчезна." Сега обаче ме нави, защото ми обясни, че индивидуалното екранно време на всеки от образите от бандата му ще бъде разширено", разказва Чан в интервю.

Четвъртата част на екшъна започва с това, че екипът на Непобедимите е обвинен за взривяване самолета на американския президент. Сталоун и хората му стават бегълци. По петите им тръгва ФБР и дори двама ловци на глави. Групата се принуждава да поиска помощ от наемника Тренч Маузер, за да открие кой е истинският саботьор на президентския самолет. Но когато той е открит, изниква стряскащата му връзка с Барни Рос. Оказва се, че бомбаджията е Келън Рос, синът на Барни. Тимът на Сталоун междувременно е арестуван и тикнат в затвора. Тренч Маузер формира нов екип от "Непобедими" С тях той се опитва да спаси "старите кучета". Накрая Барни и хората му толкова се изпокарват, че решават никога повече да не се събират в една група. Всеки започва живот на обикновен човек.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай