Наш актьор лъсна на "Таймс Скуеър"

Култова роля

Наш актьор лъсна на "Таймс Скуеър" | StandartNews.com

Българин е най-популярният злодей в гейминг индустрията. Юлиан Костов става лош герой в най-новата част от екшън сагата Call of Duty.

След кастинг с няколко хиляди актьори от цял свят, Юлиан получава шанса да изиграе чаканото завръщане на злодея Владимир Макаров. А трейлърът, който издава тази подробност, дни след официалната премиера на играта, събра 16 милиона гледания. 

„Аз съм играл няколко такива подобни злодея, но сякаш всичките ми руски злодеи са ме водили до този иконичен руски злодей, на който сега взимам аз наметалото и го играя”, обяснява Костов.

„Най-важното, когато играеш злодей, е да подхождаш от: „Защо те се държат по този начин?”. Защото те самите не смятат, че са зли, най-вероятно. Какво безсилие може да го накара да бъде толкова безскрупулен”, допълва актьорът пред Нова.

След половин година снимачен процес, осем посещения в Лос Анджелис и вкарването на руски акцент в английския си, Юлиан официално вече е световноизвестният Макаров, а милиони виждат лика му.

„Няма да лъжа, много е яко. Да се видиш на „Таймс Скуеър”, на Пикадили Съркъс, в сферата в Лас Вегас, която отвори наскоро. Това беше уау”, казва Юлиан.

„Каква по-голяма чест от това да намериш един от героите, които играят в игра, и да завържеш диалог с него. Доста ме радва, че е българин”, сподели любителят на компютърни игри Алекс Иванов.

В преследването на злодея се впускат, освен милионите фенове на играта, и самият Юлиан. „Играя и преследвам Макаров, засега неуспешно, понеже той много се изплъзва”, разкрива той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай