Музикалният театър с "Прилепът" на Нова година

Музикалният театър кани публиката на Новогодишен спектакъл на „Прилепът” от Щраус

Музикалният театър с "Прилепът" на Нова година | StandartNews.com

Часове преди настъпването на Новата 2021 година – на 31 декември от 17:00 часа – Музикалният театър кани публиката на Новогодишен спектакъл на „Прилепът” от Щраус.

След невероятния успех миналата година и възторга на публиката, артистите на Музикалния театър ще играят отново в последния ден на годината най-популярната оперета на Краля на валса, която традиционно се поставя в навечерието на Нова година.

За зрителите на Музикалния театър на 31 декември ще има много изненади, томбола по време на спектакъла и празнично настроение.

Най-популярната оперета на Щраус “Прилепът” се изпълнява във всички големи оперни и оперетни театри по света в навечерието на Нова година.

Постановката на Музикалния театър е класическа трактовка на оперетата, но с много закачливи препратки към съвременността. Забавният сюжет на оперетата, изключителните изпълнения на артистите, шеметните танци, пищните костюми и декори, съчетани с виталната музика на Щраус, ще превърнат вечерта на зрителите в истински празник, обещават от Музикалния театър.

Режисьор на спектакъла е Марияна Арсенова, диригент-постановчик – Юли Дамянов, сценографи – Иван Савов и Слава Савова, художник на костюмите – Яна Дворецка, хореограф – Йоанна Стоянова.

На 31 декември участват артистите: Владимир Грудков (Айзенщайн), Олга Динова (Розалинда), Христо Сарафов (Франк), Денко Проданов (Принц Орловски), Стефан Петков (Алфред), Добромир Момеков (Фалке), Тодор Велков (Блинд), Исидора Молес (Адела), Илона Иванова (Ида), Георги-Маноел Димитров (Фрош), Александър Василев (Лесничей), Мадлен Цанков (Мелания), Николай Димов (Корикон), Георги Ханджиев (Герхард), Лъчезар Лазаров (Франц), Алексей Римша (Лакей)

Билети за Новогодишния спектакъл на „Прилепът” на 31 декември от 17:00 часа се продават на касата и на сайта на Музикалния театър – https://tickets.musictheatre.bg/bg/calendar/2020-12. Местата са ограничени до запълване на 30 процента от капацитета на залата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай