Моно по Елин Рахнев – супер хит на БГ „Бродуей“

Роди се новата Стоянка Мутафова, казват всички за Иванка Шекерова

Моно по Елин Рахнев – супер хит на БГ „Бродуей“ | StandartNews.com

„Никой не е пълно 6“ е новият проект на Елин Рахнев, в който избухват талантът, гласът, чарът и сексапилът на Иванка Шекерова. „Роди се Стоянка Мутафова на XXI век“, бяха отзивите от софийската премиера в Студио 5 на НДК. Овациите бяха многоминутни, а след тях обаятелната актриса раздаде десетки автографи и се снима със старите и новите почитатели. Всеки от тях й обеща истинска фенска вярност – защото Шекерова и Рахнев вече тръгнаха из родината, а скоро поемат и из Европа и света: за да разнасят словото и страстите български, за които сънародници по наши или чужди земи бленуват тайно или явно. Ефектната брюнетка е безкрайно комична, но и драматична като Райна Апостолова-Поборникова от Копривщица. Героинята й е родена във втората къща до първата пушка и се озовава в големия град, за да учи на родолюбие. „Тя винаги води любовни битки и винаги ги печели. Жена на честта, супер герой. За нея никой мъж не е пълно 6 и никога няма да бъде“, разказва изгряващата звезда. Цялата история е за трепетите на сърцето и за кипването на барута – запазени марки на българския модел.

Иванка извисява глас за известни родни поп парчета и, разбира се, за "Хубава си, моя горо". Рахнев отново демонстрира дарбата си да поднася сложните житейски истини чрез непосилната лекота на битието, а Шекерова му партнира, както в думите, така и в идеите и посланията. Изтънчената поетика на Елин неусетно се прелива във философската му горчиво-смешна проза, в която се оглежда животът ни – едно към едно, без подправките на илюзиите.

Следващите представления са на 30 ноември в Дома на хумора и сатирата в Габрово от 19 часа, на 21 декември в Бургас, на 16 и 30 януари в Студио 5 на НДК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай