Мария Бакалова завладява екраните в нова комедия

Продукцията ще тръгне премиерно на 3 май

Мария Бакалова завладява екраните в нова комедия | StandartNews.com

Мария Бакалова ще играе до британския актьор Хю Грант в новата комедия "Размразен". Продукцията ще тръгне премиерно на 3 май по „Нетфликс“ и може да се гледа и в България. Това е режисьорски дебют за актьора Джери Зайнфелд в игралното кино.

Бургазлийката Бакалова е изброена сред значимите актьори в състава на комедията, но нейната роля все още не е описана, нито се появява в трейлъра. Самият Зайнфелд работи и пред камерата. Действието се развива през 1963 г. в САЩ и представя бизнес надиревара, протекла с мащабите на състезанието за овладяване на Космоса, както се казва и в самия трейлър. Става дума за две компании за зърнени храни и тяхната борба кой ще въведе на пазара ново тестено изделие, което да промени закуската на хиляди американци.

Филмът ще представи поредната комедийна роля за Хю Грант, след като актьорът, добре познат от 90-те с образите си на романтици от суперхитове като „Нотинг Хил“, „Четири сватби и едно погребение“, „Наистина любов“ и много други.
Сега Грант ще бъде Тони Тигъра, талисман на една от конкуриращите се компании. Ролята получава по свое желание, след като се свързал със Зайнфелд и направил "прослушване по телефона с чаша вино в ръка", разказва режисьорът.

Мария Бакалова стана популярна с противоречивата си роля в „Борат: последващия кинофилм“ на Саша Барон Коен, получавайки номинация за "Оскар". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай