Лавина застрашава сватбата в All Inclusive

Ще бъде много интересно, категоричен е Ненчо Балабанов

Лавина застрашава сватбата в All Inclusive | StandartNews.com

Елена Атанасова и Ненчо Балабанов повдигнаха завесата за предстоящото във финалния епизод на All Inclusive.

„Финалът на сезон 3 е време за празнуване, защото идва Новата година, а тя носи нов късмет, нови премеждия, нови емоции за всички приятели, за семействата“, споделя Ненчо Балабанов.

„Вярвам, че хората харесват сериала заради цялата хубава енергия, която носи – истинското приятелство, претърпяло катаклизми, но въпреки това осъзнало кои са важните и ценните неща между хората. Мисля, че тази емпатия, която излъчваме, е нещо, което докосва хората и ги кара да съпреживеят с нас, това което ние носим, като усещане на терен“, допълва Елена Атанасова.

„Радвам се, че хората обикнаха нашите истории и нашия сериал. Смятам, че основната причина е, че сме много истински, близки като истории до хората. Много българи се припознават с нашите герои, искат позитивни неща, искат хепи енд. Особено по време и след COVID-19 ги залива негативна информация и проблеми, затова имат нужда от нещо положително – като в приказките.“

„Три сезона градим химията помежду си, а с всеки сезон стиковането между нас е все по-голямо. Това е най-хубавото“, разказва актрисата.

„Много си паснахме на снимачната площадка. Последният епизод идва една огромна  истинска лавина. Задава се лавина и във взаимоотношенията – и положителни, и отрицателни. На някои ще им е мъчно, а други ще се забавляват. Очаква ни една много вълнуваща Нова година. Ще бъде много интересно“, допълва Ненчо.

Празнично настроение цари в последния ден от зимната ваканция на любимците от „All Inclusive”, които посрещат Новогодишната нощ, изпълнена с много изненади, забавни премеждия и трогателни моменти. Финалът на третия сезон на комедийния сериал предстои тази вечер от 21:00 ч., когато героите с нетърпение очакват не само следващата година, но и още по-голямо събитие –  старателно подготвяната сватба на Евдокия (Нели Монеджикова) и Чефо (Любомир Бъчваров). Но опасна лавина поставя под въпрос плановете на всички в Банско и застрашава живота на изгубилите се в планината приятели. Останали сами в снежната гора и зъзнещи от студ, те откриват най-важното, за което си струва човек да живее истински. Какво точно ще се случи, ще има ли сватба и кой друг, освен младоженците, спонтанно се решава да предложи брак?

След създалата се ситуация със “специалните” хапчета и откарването на Христо (Ненчо Балабанов) в болница, жена му е силно притеснена за неговото състояние. В абсолютно неведение относно причината за колабирането, Марияна (Елена Атанасова) иска на всяка цена да разбере истината. Дали Христо е готов да признае какво го доведе до тази критична ситуация и кое ще го накара неочаквано да покаже още един неподозиран свой талант свързан с пеенето?

Плановете на Емил (Явор Борисов) за посрещането на Новата година постоянно се променят и той вече няма контрол над събитията, което не му дава мира. Бизнесменът става неволен свидетел на спор между Калина (Рада Кайрякова) и мистериозен мъж пред хотела. Емо не губи време и се намесва в конфликта, за да защити певицата от непознатия човек. Кой всъщност е тайнственият господин и какви претенции има към Калина?

Бездната между Надя (Йоанна Начева) и Мартин (Алекс Иванов) става все по-голяма, въпреки усилията на двете хлапета Денис (Симеон Ангелов) и Стефани (Дебора Жечева) да ги сдобрят по най-хитрия начин. Мартин не може да прости лъжата за бременността, а Надя е силно разочарована от това, в което се е превърнал нейният любим откакто са заминали заедно за Америка. Ще имат ли сили да върнат любовта помежду си или връзката им е обречена, предстои да разберем в последния епизод от третия сезон на „All Inclusive” тази вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай