Хит! Радина Боршош в нов сериал

Кастът е с добре познати актьори

Хит! Радина Боршош в нов сериал | StandartNews.com

Най-новият сериал по НОВА е "Алея на славата". Той стартира на 26 септември от 20:00 часа по националната телевизия и ще бъде излъчен от вторник до четвъртък.

„Алея на славата“ е първият български сериал, който ще пренесе зрителите в няколко ресторанта и ще разкрие тайните в кулинарната сфера. Нагорещените кухни обаче ще се превърнат във фон на разтърсващата любовна история между младите и амбициозни готвачи Али и Милен. В техния образ се превъплъщават талантливите актьори Радина Боршош и Мак Маринов. Силният сценарий ще постави персонажите в „Алея на славата“ пред неочаквани изпитания, свързани с любов, изневяра, семейни конфликти, борба за оцеляване, щастие и признание- и всичко това през призмата на готварската професия. На преден план зрителите ще видят също темите за поколенческите различия, силата на приятелството, интригите в подземния свят и политиката, както и безпощадната конкуренция в кулинарния бранш.

„Правим този сериал с много желание и любов. Стараем се всичко да е изпипано до последния детайл, за да можем да представим на зрителите един продукт на изключително високо ниво. Снимаме сериала като кино филм – със същата техника и начин на работа. „Алея на славата“ е различен и много интересен проект. Сигурен съм , че зрителите ще се убедят в това“, споделя режисьорът Виктор Чучков.

В силния каст на сериала влизат доказани актьори, познати от телевизионния екран и театралната сцена Деян Донков -  Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цветан Алексиев, Радина Кърджилова, Мария Сотирова, Константин Еленков, Сара Драгулева, Борислав Чучков, Ясен Атанасов, Стефани Ивайло, Александър Евгениев, Йордан Ръсин, Васил Витанов и други.  

Продуцент на „Алея на славата“ е Светлин Нейнски, а историята е дело на главния сценарист Борислав Захариев и целия му екип от млади, но утвърдени сценаристи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай