Карбовски атакува Големия брат

Карбовски атакува Големия брат | StandartNews.com

Иван и Андрей все още се договарят, не се знае и за Кулезич

Жени Марчева отива при Векилска и Любенова

Мартин Карбовски отива при Големия брат, се заговори вчера категорично из тв средите. Форматът на "ВИП брадър" много пасва на натюрела на скандалния журналист и коментатор, който още в епохата на соца пишеше сочни текстове и правеше разследвания по елитни тогава списания. Марто няма проблем да споделя житейските си възгледи и с радост ще го направи в Къщата. Там обаче ще бъде лишен от компанията на добрия си приятел Мариян Вълев, който се отказа от социалния експеримент. Карбовски поне досега се изявява като роден провокатор, така че е манна небесна за продуцентите.

Сред другите ухажвани за съквартиранти са Ива Екимова от "Жените говорят" и Влади Въргала. Последната му засега работа е по сериала "Шменти-капели: Легендата" по TV7. Кинаджията все още "виси" с ипотека заради проектите си, така че може и да се озове при соц компанията. Като че ли единствената внучка, която досега са убедили продуцентите, е Людмила Филипова. Камелия Тодорова също призна, че има оферта за соц шоуто - няма причини да не приеме, защото "се чувства над нещата".

Говори се, че и фолк звездата Гергана влиза в панаира на суетата. Барбито на фолка получи покана и за миналия сезон, в който се включи нейният първи братовчед - футболистът Стойко Сакалиев. Тогава тя отказа на продуцентите, тъй като щяла да се изложи и това да й навреди на музикалната й кариера. Тръгна и слухът, че продуцентите няма да успеят в срок да съберат пъстра палитра от интересни известни хора и затова отлагат старта от 9 за 15 септември.

От Нова засега мълчат дали пазят квадратчето на Люба Кулезич. Самата водеща казва, че е подписала документ за още 4 години работа в медията. За Венета Райкова въпросителните стават все по-големи, но тя си гледа кефа на ваканция в Гърция.

Слави Трифонов се гласи за нов формат, с който да предизвика конкурентите от Нова, плъзна в началото на седмицата из София. Още в началото на идния месец неговото шоу "Гласът на България" ще бъде в пряк ефирен двубой с "Х factor" на Маги Халваджиян. Дългия обаче преговаря за правата на "The Voice Kids" ("Гласът на децата"), което е голям хит по света. След като преди година конкурсът за партньорка на г-н Андреев предизвика истински фурор и от него се разкриха талантите Крисия, Симона, Гергана и други, от bTV смятат да оставят Слави да разшири проекта.

Преди няколко месеца Маги Халваджиян опита да реализира "Големите надежди", но шоуто нямаше кой знае какъв рейтинг.

Докато слуховете прескачат от уста на уста, от bTV пуснаха официалната си есенна програмна схема. На 15 септември от 20 часа най-сетне ще се разбере кои са новите звезди в "Survivor Камбоджа". "Гласът на България" започва на 21 септември от 20 часа, но ще изненада зрителите с втори епизод веднага на следващия ден, 22 септември.

Още от първи септември започват и другите предавания - "Преди обед" ще бъде с 30 минути по-дълго: от 9,30 до 12 часа. От първата седмица на месеца в обичайния си час се завръща и "Шоуто на Слави". През уикенда първи ще се завъртят "Тази събота" и "Тази неделя" с водещи Мариана Векилска и Диана Любенова. На 6 септември към тях ще се присъедини и Жени Марчева.

Дебют в нов ден и час ще направят "Комиците" и "120 минути". От 6 септември комедийното шоу ще се излъчва всяка събота от 22 часа, а публицистичното предаване със Светослав Иванов ще върви от 7 септември всяка неделя от 17 часа и ще изненада зрителите с нова концепция. На следващия ден, 8 септември, от 17,30 часа "Лице в лице" със зрителите отново ще застане и Цветанка Ризова. На 13 септември по bTV гръмва "Cool...T" с Петя Дикова, "Предай нататък" с Наталия Симеонова също ще е на ход от тази дата. На 21 септември Меги и Нели подхващат тяхното "Търси се".

Иван и Андрей все още обикаляли без телевизионен дом, в който да се развихрят с нови идеи. За съжаление, засега отникъде не им предлагали подходящи оферти, а според клюката са го закъсали и за пари, защото сметките им били в КТБ. Въпреки това Бориса, спряганата за гадже на Андрей, не спирала да купонясва из чужди курорти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай