Какво става? Лепа Брена в сълзи за Коледа

Каква е причината

Какво става? Лепа Брена в сълзи за Коледа | StandartNews.com

Балканската турбофолк икона Лепа Брена прекарва декемврийските празници, обляна в сълзи. Изпълнителката е отчаяна от празнотата на дома си и от самотата. Докато всички са покрай елхите с деца, роднини и приятели, голямата сръбска звезда е сама, защото децата й са взели решение да посрещат тази година празниците далеч от майка си.

Сръбската Нова година е на 7 януари, но по всичко изглежда, че Лепа Брена ще е самотна и на тази дата. А къде са отишли децата й, все още не става ясно.

В дома на певицата е само помошницата, с която певицата се опитва да повдигне поне малко духа си. Наскоро в интервю пред сръбската преса, Лепа Брена си припомни как са протичали новогодишните празници в дома й, и с тъга нарисува картини от старите времена, в които явно е била далеч по-щастлива в този период от годината.

Лепа Брена признава, че й липсват дните, в които семейството й е било заедно, пише "Телеграф".

"Когато децата ви напуснат дома и след това живеете в онези големи къщи, където минавате през вратата, където са живели децата ви, е тъжно. Особено този месец декември, когато подготвяхме подаръци, където готвихме и приготвяхме всеки ден, където имаше много сняг, където къщата беше украсена... Сега всичко е някак празно и намерих утеха в бизнеса и концертите", признава певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай