Гладиаторът мери сили с Тор

Ръсел Кроу влиза в четвъртия филм за бога на гръмотевиците с Крис Хемсуърт

Гладиаторът мери сили с Тор | StandartNews.com

Ръсел Кроу е най-новото попълнение в звездния състав на предстоящия четвърти филм от поредицата "Тор" на Марвел. В "Тор 4: Любов и гръмотевици" на режисьора Тайка Уайтити 56-годишният Гладиатор ще се присъедини към Крис Хемсуърт и Натали Портман, които феновете ще видят в познатите им главни роли на Тор и Джейн Фостър. Актьорският състав на филма, който трябва да излезе на екран през май 2022-а, включва също Теса Томпсън и Крисчън Бейл. На този етап не се посочва обаче в каква роля ще видим носителя на "Оскар" Ръсел Кроу.

Миналата година беше съобщено, че Крис Прат ще играе Звездния повелител - героя си от поредицата "Пазители на Галактиката", в "Тор 4: Любов и гръмотевици". В познатите им епизодични роли от третия филм "Тор: Рагнарок" (2017) на асгардски актьори, пресъздаващи версии на Локи, Тор и Один ще се завърнат съответно Мат Деймън, братът на Крис Хемсуърт, Люк Хемсуърт, и Сам Нийл. Комедийната звезда Мелиса Маккарти наскоро беше фотографирана да снима сцена като злодейката Хела от "Тор: Рагнарок", първоначално изиграна от Кейт Бланшет.

Подробностите около сюжета на "Тор 4: Любов и гръмотевици" се пазят в тайна. Вин Дизел, който озвучава Грут в "Пазители на Галактиката", преди време обаче загатна, че персонажи от франчайза ще бъдат "инкорпорирани" в поредицата за Тор. Режисьорът Тайка Уайтити, който е и съавтор на сценария, сподели, че коронавирусната пандемия му е осигурила повече време да го "доизпипа".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай