Драми и сълзи в бг риалитата

Йоана призна за грехове в тъмното си минало

Драми и сълзи в бг риалитата | StandartNews.com

София. Драматичната нишка в риалити хитовете се нажежи до червено. И в трите формата, които върлуват по телевизиите - "ВИП брадър", "Африка: Звездите сигурно са полудели" и "Музикална академия", страстите гонят своя предел.

Лора Караджова стегна куфарите си и напусна "Музикална академия". Тя беше вариант за една от елиминациите с Петя Буюклиева и младата звезда Любен. Бившата на Део заложи на "Министърът на веселието" с Криско, но хитът им от дискотеките прозвуча съвсем слабо, изпят на живо. После блондинката се впусна в "Те амо" на Риана. Журито я пожали и я похвали за старанието и за визията - действително мацката даде всичко от себе си в еротичен план. Фънки, Георги Христов, Люси Дяковска и Здравко от "Ритон" деликатно й казаха, че тепърва има да се доказва и напредва с всяко следващо изпълнение. Зрителите обаче отлъчиха Лора от състезанието и запазиха Буюклиева и Любен.

На лайфа се вдигна и лют скандал между Здравко и поп певицата Рут Колева. Кавгата беше породена от стила на Любен, който залага на татуировки, наркотици и алкохол. Рут и Здравко влязоха в пререкания именно за бунтарския вид на Любен. Певицата заяви, че и Рей Чарлс е бил 30 години на хероин, но е велик музикант. Съответно половинката на Катя от Ритон изригна. Той се изправи на крака и се развика: "А Лили Иванова дали е била 30 години на хероин? Младите българи са чуждопоклонници и не уважават стойностните български изпълнители." Рут не му остана длъжна и обяви, че не харесва Лили Иванова и предпочита Рей Чарлз. Ритонецът не можа да овладее гнева си и каза, че му е писнало от сноберия и простотия. Останалите на елиминации в "Африка" Георги Тошев и Людмила Филипова пък до последния момент бяха в странна ситуация, тъй като са близки приятели, а трябваше един да напусне екзотичното риалити. На всичкото отгоре Людмила има и премиера в Лондон. Напрежението при звездите ще се утрои, тъй като трябва да се впуснат в яростна надпревара с лодки, да хапнат съмнителни африкански деликатеси, очаква ги и близка среща с крокодили и змии. Сървайвърският елемент в риалитито ще става все по-критичен и някои от участниците ще поддадат на кризисните ситуации.

Междувременно "ВИП брадър" изпадна в силна мелодрама. Поп звездата Йоана се разплака в ефир, щом заговори за разпадналия й се брак с композитора Ясен Козев. Тя публично призна вината си за кризата в отношенията им заради алкохол, изневери и безотговорност към децата им. Тя помоли Ясен да й прости и да й позволи да се върне при него. Козев обаче в момента се радва на нова тръпка - красавицата Гери Турийска, и едва ли иска да повтаря мрачното си минало, гласят клюките.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай