"Диада" счупи рекордите

Най-гледаният филм в кината

"Диада" счупи рекордите | StandartNews.com

 Филмът "Диада" счупи рекордите. Социалната драма "Диада" на Яна Титова е най-гледаният филм в кината, сочат обобщените данни от миналия уикенд. Историята на тийнейджърката Дида, която прави всичко възможно да замине при майка си в САЩ, е гледана вече от 12 536 зрители и има 156 434 лева приходи.

Втората премиера от миналия петък - създадената по като продължение на филма от 2019 година и едноименния телевизионен сериал, "Капитан Марвел 2" е на второто място. Поредното спасяване на Земята са проследили в кината вече 9 277 зрители, а парите от билетите им са 147 131 лева.

Трета позиция е за анимацията "Тролчета: Бандата се събира". Музикалната история за различните стилове в музиката, разказана в предните два филма, продължава и сега с издирването на Флойд, което вече са проследили 38 111 зрители, а за трите седмици в кината приходите са 457 924 лева.

Миналия, спокоен откъм избори, но пълен с метеорологични кодове, уикенд, в кината са били 50 007 зрители, като всеки пети е гледал българската премиера. Миналата година по същото време филми са гледали 55 797 зрители, като почти половината са били за "Черната пантера: Уаканда завинаги".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай