Карадайъ каза какво става, когато някой лепи етикети на ДПС

Бъдещето е на младите, заяви кандидатът за кмет на Кърджали Ерол Мюмюн

Карадайъ каза какво става, когато някой лепи етикети на ДПС | StandartNews.com

На ДПС се поставяха етикети, но Движението надживя всички тези партии, които го правиха. Това заяви в препълнената зала в Културния дом на Кърджали председателят на партията Мустафа Карадайъ, който пристигна в столицата на толерантността, за да подкрепи своите кандидати за местно самоуправление.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ разкри в Джебел марката на ДПС


Има приемственост в Движението за права и свободи. Този модел го зададе нашият почетен председател д-р Ахмед Доган точно когато ДПС беше в апогея си, след два мандата участие в изпълнителната власт, след спечелени избори. На избори, на които имахме над 610 000 гласа в национален мащаб, почетният ни председател д-р Ахмед Доган предаде щафетата и се отмести крачка встрани. Това е ДПС, допълни Карадайъ.

И припомни, че като бивш първи председател на Младежката организация, днес ръководи цялата партия ДПС.

Аплодисменти за Хасан Азис, който вдигна летвата много високо. Кърджали е и марка за местно самоуправление. Аплодисменти и за Ерол, за неговата смелост да поеме щафетата при толкова високо вдигната летва. Той има нужда от подкрепа сега, на изборите, но и подкрепа след тях. И ДПС ще помага, заяви Мустафа Карадайъ.

Той пожела победа още на първи тур с минимум 57%, победа във всички 94 кметства в общината, както и най-малко 29 общински съветници. С подобна победа „ДПС ще има претенции за пряко участие в централната власт“, допълни председателят на партията.


Кърджали е столица на толерантността! Доказали сме го! Всеки със своята идентичност може да се чувства еднакво горд и достоен гражданин на общината, каза още той.


За мен е привилегия, чест и признание да бъда кандидат за кмет в най-голямото семейство в семейството на ДПС. Движението за права и свободи е непобедимо заради три думи, залегнали в неговата философия - заедност, диалог и толерантност. Тези три думи ни правят шампиони. И винаги ще бъдем такива, защото никога не делим хората. Власт от хората, власт за хората. Вратите ни винаги ще бъдат отворени за всеки. Няма малки проблеми, проблемите са, за да се решават, заяви кандидатът на ДПС за кмет на Кърджали Ерол Мюмюн.


Сред приоритетите ни са привличане на нови инвеститори, отваряне на нови работни места. Да направим града и общината по-добро място за живеене. Да надградим стореното до този момент. Нови паркове, повече зелени зони, по-добра инфраструктура, повече спорт за децата, да повишим качеството на образованието“, подчерта кандидатът за кмет.

20 години имах уникалната възможност да бъда част от развитието на Кърджали. Частица, която да превърне Кърджали в наш дом, в по-добро място. Благодаря за доверието към мен и като кмет, и като човек. Моля обаче и за вашата прошка. Каквото и да е било, то е била в името на Кърджали, заяви Хасан Азис. Неведнъж съм казвал, че Кърджали е академия за правене на политика и толерантност. Моето обучение вече приключи. Кърджали е една от трите общини в страната с изпълнени най-много проекти с европейски средства. В момента разполагаме с готови проекти за 750 млн. лева. Убеден съм, че Ерол Мюмюн е достоен продължител на идеята за заедност и толерантност“, заяви още дългогодишният кмет на града.


 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай