Румънци и англичани подгряват "Куин"

Румънци и англичани подгряват "Куин" | StandartNews.com

Освен "Куин" с Адам Ламбърт и нашите момчета от "Jeremy?", още две банди ще забият на 23 юни на стадион "Георги Аспарухов". Алтернативните рокаджии "Гримус" от Румъния и англичаните от "Електрик пирамид" са поредните участници в грандиозния фестивал "Арена музика", съобщават организаторите от "София мюзик ентърпрайсис". Името на румънците идва от първия роман на Салман Рушди. Grimus е анаграма на думата Simurgh - гигантска птица в персийската митология.

Вокалите на Богдан Мезофи в комбинация с баса и барабаните на Титус Вадан и Тамас Адоржани веднага предивзикват асоциация с култовите "Mюз". Но китарите на Вали Рауца и Кристиан Цапо, заедно с кийбордиста Лехел Кис, поражда неизбежна връзка с "Дъ килърс". Финалната тайна съставка за уникалното им звучене е изненадващо прецизен и специфичен звук.

Основателят и вокал на "електричарите" пък е Ол Бийч, син на дългогодишния мениджър на "Куин" Джим Бийч. Освен него в групата са още трима лондончани. След София талантливите музиканти ще участват на фестивала "Рок в Рио", а след това поемат на двумесечно турне в Източна Европа и Русия. Билетите за фестивала на цени от 70 до 140 лева могат да се купят от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай