Крисия се завърна на екрана с хит на Кристина Агилера

Крисия се завърна на екрана с хит на Кристина Агилера | StandartNews.com

Крисия Тодорова се завърна отново на телевизионния екран с хит на Кристина Агилера. Снощи талантливото момиче от Разград изпя "Something's Got a Hold On Me". С него тя отново впечатли водещия и зрителите на "Шоуто на Слави". 

"Имах удоволствието да бъда в публиката на шоуто - благодаря на екипа на Слави! Тези малките - невероятни деца, да са живи и здрави, да успяват!", сподели зрителка на страницата на шоуто във Фейсбук.

Малката Крисия бе в кратка почивка заради кастингите за подгряваща група на концерта на Ку-Ку Бенд, който предстои през април. Те се излъчваха всеки ден и затова тя, другата певица Тереза и г-н Андреев, който разказва вицове, се изгубиха от екрана и в шоуто нямаше рубриката "Запознай се с малките".

Слави Трифонов също използва подбора на музиканти, за да подготви с екипа си "България търси талант" и да отиде на почивка в Павел Баня. Снощи Крисия не пропусна да го попита шеговито как си е изкарал в санаториума, а той от своя страна заяви, че тя започва да го ядосва от малка. Водещият бе с ниско кръвно налягане, заради което похапна заедно с децата бонбони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай