Бранд Кюстендил! Николай Златарски: Трябва ни легенда върху, която да се обединим

За реализирането на идеи трябва енергията на хората, каза още Златарски

Бранд Кюстендил! Николай Златарски: Трябва ни легенда върху, която да се обединим | StandartNews.com

Имаме много неща, които да покажем, но трябва да се създаде легенда върху, която да се обединим. Трябва да бъдем последователни и да изградим стратегия, която ще даде плодове. Това  заяви Николай Златарски, областен председател на ДПС Кюстендил на специалната дискусия на „Стандарт” "Бранд Кюстендил - нови, модерни възможности за балнео, културно-исторически и ски туризъм".

Бранд Кюстендил! Изворният град и Чудеса на 8 000 години

„Стандарт”, община Кюстендил и Общество „Културно наследство” събраха в Тържествената зала на кметството представители на изпълнителната, на законодателната и на местната власт, на бизнеса и научните среди, за да начертаят поредния регионален бранд за развитие чрез културно-исторически, приключенски, поклоннически и балнео туризъм. Министерство на туризма е институционален партньор на инициативата. 

Сред специалните гости на форума бе и директорът на НИМ доц. Бони Петрунова.

Според Златарски един от най-големите проблеми е липсата на инвестиции. За реализирането на идеи трябва енергията на хората. 

Той също така, приветсва идеята за туристическо училище в Кюстендил, като заяви, че най-добрите посланици са децата и трябва да подготвим следващото поколение. 

Бранд Кюстендил! Туристическо училище в града

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай