Ертен Анисова със силни думи за хотелиери и ресторантьори

Връчи наградата на най-добрия петзвезден планински балнео и спа хотел

Ертен Анисова със силни думи за хотелиери и ресторантьори | StandartNews.com

Благодаря на всички хотелиери и ресторантьори, които въпреки множеството предизвикателства, с неуморния си труд и всеотдайност, осигуряват гостоприемство за туристите и спомагат за развитието на регионите.

Това заяви председателят на Парламентарната комисия по туризъм Ертен Анисова по време  на връчването на годишните награди на БХРА. Асоциацията е първата професионална организация в туризма, която раздава призове от 1996 г. насам.

Анисова поздрави БХРА за 30-годишния юбилей и изтъкна, че връчването на тези награди се е превърнало в прекрасна традиция.

Тя благодари на Асоциацията за последователните усилия в утвърждаването на имиджа на България на европейската и на световната сцена като страна, предлагаща качествен продукт и услуги.

Бъдете сигурни, че в мое лице имате диалогичния партньор, който ще продължи да подкрепя развитието на българския туризъм и утвърждаването на бранд България, заяви още Ертен Анисова.

Тя връчи наградата на Гранд хотел „Велинград“ в категорията „Най-добър петзвезден планински балнеолечебен, медикъл и СПА хотел на 2023 г." и пожела на бранша успешен зимен сезон.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай