Vivacom спечели наградата „Инвестиции и растеж" на „Мистър и Мисис Икономика“

През последните близо две години Vivacom инвестира доста усилено в редица иновации

Vivacom спечели наградата „Инвестиции и растеж" на „Мистър и Мисис Икономика“ | StandartNews.com

Vivacom спечели наградата в категория „Инвестиции и растеж" в конкурса „Мистър и Мисис Икономика“, който се проведе на 14 ноември. Компанията получи престижния приз заради своите инвестиции в сектора, с които разшири своето портфолио и зададе тенденциите на телеком пазара в страната, като постигна отлични резултати и създаде нови работни места. Наградата връчи министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов.

„От името на целия екип на Vivacom искам да благодаря на организаторите на „Мистър и Мисис Икономика“ за това признание.  През 2023 г. Vivacom направи редица инвестиции, които до голяма степен определиха посоката на развитие на телекомуникационния сектор в България и затвърдиха лидерската ни позиция на пазара“, сподели Николай Андреев, Главен изпълнителен директор на Vivacom.

През последните близо две години Vivacom, с подкрепата на United Group, инвестира доста усилено в редица иновации, като с това увеличи пазарните си дялове и се превърна в лидер на пазара на платена телевизия и интернет. В началото на тази година изпълнителният директор на United Group Виктория Боклаг обяви, че в следващите три години групата ще инвестира още 600 милиона евро, за да развие бизнеса си в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай