5000 лева вадят Мис Силикон от ареста

Катрин Йорданова бе задържана вчера в София за шофиране след употреба на наркотици

5000 лева вадят Мис Силикон от ареста | StandartNews.com

Източник: БНТ

Разбунилата духовете в обществото Мис Силикон Катрин Йорданова излиза на свобода. Съдът й наложи мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 5000 лева, съобщават от прокуратурата.

Йорданова бе задържана вчера в София за шофиране след употреба на наркотици. Кръвната проба на 23-годишната жена показа, че тя е употребила кокаин.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343б, ал. 3 от НК, за което се предвижда наказание "лишаване от свобода" от 1 до 3 години и с "глоба" от 500 до 1500 лева.

От Българската асоциация на пострадалите при катастрофи изтъкнаха, че Мис Силикон е извършила поне още пет нарушения на пътя. Сред тях са каране без ръце, непоставяне на предпазен колан, говорене на телефона по време на управление на МПС и държане на домашен любимец в скута си по време на шофиране.

Последното нарушение на Катрин Йорданова е поставянето на стикер с надпис "Република България - Народно събрание" на предното стъкло на управлявания от нея автомобил. Тези лепенки се поставят единствено на колите на депутатите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай