Понеделник,

Попова няма да се състезава за "Дондуков" 2

От: Администратор -
2739
Попова няма да се състезава за "Дондуков" 2
A
A
A

Въпросът за мое участие в предстоящите избори не е на дневен ред. Това заяви вицепрезидентът Маргарита Попова в отговор на инициативата на гражданско сдружение за нейното издигане като кандидат-президент за предстоящия наесен вот. 

По-рано днес стана ясно, че гражданското сдружение „Асоциация на данъкоплатците в България" има намерение да учреди инициативет комитет за издигането на Попова като номинация за "Дондуков" 2. Самите инициатори уточняват в текста си, че не са се допитали до вицепрезидента за това дали тя има намерение да участва в изборите. 

"Стандарт" прилага пълния текст на изявлението на вицепрезидента Маргарита Попова:

"От публикации в медиите днес научих за инициатива на гражданско сдружение „Асоциация на данъкоплатците в България" с намерение да бъде учреден Инициативен граждански комитет във връзка с мое участие в предстоящите избори за президент и вицепрезидент.
Не познавам личностите, инициирали подписката. С мен никой не е споделял намерения да бъде учредена такава инициатива. Но това не пречи да благодаря искрено на тях и на всички хора, които подкрепят работата ми и по този начин демонстрират надежда и доверие в институцията, която представлявам.
Въпросът за мое участие в предстоящите избори не е на дневен ред. Изцяло съм съсредоточила вниманието си върху това да приключа с чест този мандат".


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички