Пеевски от Търговище: Пълна мобилизация на изборите

Залогът е доверието на нашите избиратели, каза съпредседателят на ПГ на ДПС

Пеевски от Търговище: Пълна мобилизация на изборите | StandartNews.com

Очаквам пълна мобилизация на изборите в неделя, защото залогът е доверието на нашите избиратели. Искам да действате спокойно и със самочувствие, тъй като много работа ни чака след това за повишаване на благосъстоянието на хората от нашите общини. Така съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски се обърна към кандидатите за кметове, общински съветници и кметове на кметства от област Търговище.

Той обсъди с тях основните проблеми в региона, свързани със създаването на по-добри условия на живот, привличане на инвеститори и подобряване на бизнес средата и инфраструктурата, така че младите хора да останат да живеят и да се реализират в родните си места. 

Пеевски се ангажира с пълната подкрепа на национално ниво за реализацията на тези политики.

В срещата участваха кандидатите за кметове на община Антоново - Хайредин Мехмедов, на община Омуртаг - Алкан Хабил, на община Опака - Гюнер Ашимов, областният председател на ДПС в Търговище - Хамди Илиязов, кандидати за общински съветници и кметове на кметства.

В Търговище бяха още зам.-председателят на НС Филиз Хюсменова, председателят на икономическата комисия в НС и зам.-председател на ПГ на ДПС Хамид Хамид, председателят на парламентарната Комисия по туризъм Ертен Анисова, народните представители Джейхан Ибрямов и Ализан Яхова, Ертен Анисова. В срещите участваха още Имрен Мехмедова, член на ЦОБ, областният председател на ДПС в Добрич и кандидат за кмет на община Добричка д-р Ердинч Хаджиев, областният председател на ДПС в Шумен Айсел Руфад.

Заедно със съпредседателя на ПГ на ДПС в Разградска област са и кандидатите за кметове на община Белица - Радослав Ревански, и на община Русе - Айдоан Джелил.

По-рано Делян Пеевски посети храма "Св. Йоан Рилски" и районното мюфтийство на Търговище, където се срещна с районния мюфтия Ариф Мехмедов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай