Отрупаха с цветя Нинова за ЧРД

По традиция преобладаваха розите в различен оттенък на червеното

Отрупаха с цветя Нинова за ЧРД | StandartNews.com

Източник: БСП

Десетки цветни букети изпълниха кабинета на лидера на БСП Корнелия Нинова на "Позитано" 20 за 55-ия й рожден ден.

По традиция преобладаваха розите в различен оттенък на червеното. Социалисти от цялата страна изпратиха поздрави на своя председател с пожелания за здраве, дълголетие, сили и успехи.

"Благодаря ви за поздравленията и пожеланията по случай рождения ми ден. Благодаря ви за прекрасните емоции, които ми подарихте днес. Вашата любов и уважение са най-голямото ми богатство. Пожелавам на всеки човек да ги има в живота си и да бъде щастлив. Благодаря ви още веднъж от сърце", каза Нинова във видео, публикувано в профила й във Фейсбук.

Председателката на социалистите прекара рождения си ден в работен ритъм. Сутринта започна със заседание на Изпълнителното бюро, което взе важно решение - да свика пленума, който да даде старт на подготовката за евроизборите. Графикът на Нинова е запълнен докрай, въпреки личния й празник. В късния следобед е редовното заседание на парламентарната група - както всеки вторник в навечерието на парламентарната седмица. Вечерта е запазена за празник в тесен семеен кръг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vess
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи