Неделя,

Орешарски с торта в самолета за Бобева

От: Администратор -
Орешарски с торта в самолета за Бобева
A
A
A

Далиен. С торта и свещичка посрещнаха вицепремиера Даниела Бобева в правителствения самолет в неделя вечерта. Лично премиерът Пламен Орешарски поднесе сладкия подарък на заместничката си в правителствения Еърбъс. Бобева посрещна рождения си ден във въздуха, тъй като е част от водената от министър-председателя делегация в Китай. Веднага след като самолетът излетя, вицепремиерът почерпи за здраве всички пътници. 

В Китай Орешарски, Бобева и Димитър Греков ще вземат участие във форума "Годишна среща на новите шампиони", който се провежда в град Далиен. Във втория ден от визитата си премиерът Орешарски ще изнесе лекция-дискусия пред участниците в конференцията на тема "Бъдеще за Европа". В нея участие ще вземат още колегите му от Белгия, Финландия и Малта. Премиерът ще има среща на четири очи и с председателя на държавния съвет на Китайската народна република Ли Къцян. 

Даниела Бобева и Димитър Греков пък ще проведат редица бизнес срещи, където ще търсят нови инвеститори. По време на разговорите им ще бъдат обсъдени и въпроси относно стокообмена, както и сътрудничеството в различни сектори.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички