Народното събрание получи кворум от 122-ма

Народното събрание получи кворум от 122-ма  | StandartNews.com

София. Народното събрание събра кворум за заседание, на което ще бъдат обсъдени промени за насърчаване на заетостта сред младежите. Два законопроекта за изменение и допълнение на Закона за насърчаване на заетостта ще гласуват депутатите днес. Сергей Станишев и група народни представители са внесли един, а другият - от Антон Кутев и група народни представители.

С проекти за решения за избиране на Постоянна комисия по образованието и науката и Постоянна комисия по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите ще продължи работата на народните представители. Ще бъде разгледан и проект за решение за избиране на постоянна делегация на Народното събрание в Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество.

Промени в Закона за допълнителния надзор върху финансовите конгломерати, както и гласуване на проект за решение за удължаване на мандата на Временна анкетна комисия за проверка на правителствения "Авиоотряд 28", са следващите точки от програмата на днешното заседание на НС. Ще бъдат разгледани и проект на решение за утвърждаване на Вътрешни правила за реда и работата на Комисията за контрол над службите за сигурност, използването и прилагането на специални разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай