Мария Габриел с призив: Да опазим демокрацията

Тя е домакин на конференцията „Многополюсен свят и външнополитическа стратегия: предизвикателства и перспективи пред България“

Мария Габриел с призив: Да опазим демокрацията | StandartNews.com

Източник: БТА

Необходима ни е външнополитическа стратегия. Трябва са се обединим, за да направим повече и да опазим демокрацията, заяви вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел.

Тя е домакин на конференцията „Многополюсен свят и външнополитическа стратегия: предизвикателства и перспективи пред България“, която се провежда в Дома на Европа в София.

Свободата, демокрацията, мирът и сигурността трябва да бъдат поддържани всеки ден, посочи Мария Габриел. По думите й България се нуждае от ясна позиция при нарушаване на международното право. Такъв публичен документ ще бъде и силен публичен израз на фундаменталните ценности, които определят нашите цели в международен план, заяви вицепремиерът Мария Габриел.

Според нея тези ценности са и израз на желанието на страната ни да принадлежи към европейското семейство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи