Неделя,

Костадинов шашна с първи коментар за кабинета „Денков-Габриел“

От: Стандарт -
3455
Костадинов шашна с първи коментар за кабинета „Денков-Габриел“
A
A
A

Още от времето, когато Атака стана резервната гума на правителството на БСП и ДПС не е имало по-голямо предателство към избирателите от това, което сега извършиха ПП и Доносническа България. Да не говорим за това, че и избирателите на ГЕРБ са погнусени от избора на своите избраници за коалиционен партньор, написа във Фейсбук лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Обръщам се към всички измамени (за пореден път) от своите избраници честни и почтени избиратели на ГЕРБ и ПП-ДБ - имате избор в лицето на „Възраждане“, посочва още Костадинов. Той добавя, че никога не предават своите принципи, не лъжат избирателите си и не си променят възгледите от днес за утре. Защото „Възраждане“ е всичко това, което другите партии не са, коментира той.

Преди по-малко от час стана ясно, че Националният съвет на „Продължаваме промяната“ е обсъдил да бъде предложено правителство за 18 месеца, като в първите девет месеца министър-председател ще бъде Николай Денков, а вицепремиер и външен министър Мария Габриел, за следващите девет месеца премиер ще бъде Мария Габриел, а Денков – вицепремиер.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Историческо! България за първи път с двама министър-председатели


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com