Кирил Петков се оплете. Цветанка Ризова го изпоти

Целта на участието му в бТВ бе да хвали главния секретар на МВР Живко Коцев

Кирил Петков се оплете. Цветанка Ризова го изпоти | StandartNews.com

Източник: bTV

Кирил Петков се оплете жестоко в ефира на бТВ. Цветанка Ризова го изпоти с неудобни въпроси, на които съпредседателят на "Промяната" не успя да отговори.

Главсекът на МВР се изповяда: Бях обект на посегателство

„Правим много грешки, но не предаваме нашите избиратели“, бодро издекламира Петков. Но бе засечен от водещата, която му припомни, че преди 10 месеца в нейното студио той и Асен Василев са били категорични, че никога няма да управляват с ГЕРБ.

Денков каза кой натиснал Коцев за оставката

С вашите гласове беше избран Главчев за шеф на Сметната палата, добави тя.

„Той беше избран не за премиер“, оправда се Петков. И в типичния си стил, правейки се, че 9 месеца не е управлявал с ГЕРБ и ДПС, започна да напада Бойко Борисов и Делян Пеевски.

„Сигурен съм, че на Главчев му е нареден кабинетът. Като видях хората, всичко ми стана ясно. Нямам съмнение. Той е нямал правото за нито един министър да вземе самостоятелно решение“, обяви Петков, без да каже и дума за факта, че четирима от министрите са от сегашния кабинет, наложен лично от него и Асен Василев. 

Петков нарочи Бойко Борисов и Делян Пеевски, че са наредили министрите. И добави, че Пеевски ръководи ГЕРБ?!

Петков обяви, че ПП нямало да правят коалиция с ГЕРБ, докато "партията се управлявала от Пеевски". Но замълча защо 9 месеца лично съгласуваше всяко решение на ПП-ДБ с Делян Пеевски и не излизаше от кабинета му в парламента.

Целта на участието на Петков бе да хвали главния секретар на МВР Живко Коцев, който днес обяви, че оттегля оставката си, да напада прокуратурата и да прави словесни сглобки срещу МВР.

„Ще започна с Живко Коцев. Каза, че бил заплашван от висши лица от прокуратурата. Това е връщане към мутренските години. Трябва да започне незабавно разследване.

Ако това е главният прокурор на страната и ако той е заплашвал главния секретар на МВР и го е поставил под натиск, това е престъпление. Представете си да прочетем заглавие за някоя европейска държава главният прокурор заплашва лично главния секретар.

Ако това е вярно, аз се надявам веднага да бъде сезирана и да се самосезира Даниела Талева, защото вече имаме съдия, който може да разследва главния прокурор.

Браво на Коцев, че не се наведе. Той показа как се носи пагона, каза Петков без да крие задоволството си, че ПП-ДБ има свой човек в професионалното ръководство на МВР.
 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
ambermen
преди 3 седмици

Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки:---- https://e.vg/Alkotox

Откажи
56656
преди 3 седмици

Този идиот ХараКиро да си напълни задника с бертолетова сол и да се самовзриви!

Откажи
Габи
преди 3 седмици

Време е всички наивни българи гласували за този мазен и лъжлив червей да заровят главите си в пясъка и да да се извинят на всички потърпевши от бездарието и наглостта на Просто Киро.

Откажи
От пейката
преди 3 седмици

Честа при разходка срещам и разговарям с възрастни жени с основно образование и никакви политически познания, но всички разсъждават и се изразяват много по-добре от просто Киро. От 1989година до сега ПП е партията донесла най-много разруха, невежо и некадърно управление и политически фалш.

Откажи