Карадайъ проговори за кандидатите на ДПС

Лидерът на ДПС със силни думи от Завет

Карадайъ проговори за кандидатите на ДПС | StandartNews.com

Кандидатите на ДПС за местната власт са най-подготвени. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Завет, област Разград. Той призова хората да гласуват на 29 октомври с № 57.

Двата мандата участие на ДПС във властта са най-успешният от икономическа гледна точка период за България в последните 33 години, посочи Карадайъ. Той каза, че обикновено партиите, които са на власт, губят след това гласове. Но не и ДПС.

Какво направихме ние? След 2 мандата участие във властта нашите гласове на изборите бяха над 610 000. Това е пикът на гласове за ДПС. Точно в такава ситуация, когато ДПС е на върха на своето развитие, почетният председател д-р Ахмед Доган подаде щафетата, припомни Мустафа Карадайъ. И се спря на модела за приемственост в ДПС, посочен от д-р Доган.

Карадайъ даде за пример кмета на Рудозем Румен Пехливанов, който по време на абитуриентските балове в града си, решил да не се кандидатира за кмет. Двамата с председателя на местния парламент наблюдавали младите хора, говорили си и решили да не участват в изборите, за да могат младите да имат надежда за политическо развитие и политическа реализация в ДПС. За това свое решение Пехливанов бил поздравен от д-р Ахмед Доган.

Няма друга партия като ДПС. Останалите възникват на основата на омразата, излизат на политическия терен, стигат до властта, и като слязат от властта - изчезват. Не им стига времето за преимственост, заяви Карадайъ.

Моделът на приемствеността е зададен в ДПС от г-н Доган. Днес председател на ДПС е председателят на Младежката организация, каза още Карадайъ. И призова моделът на приемственост в партията за бъде развит в култура на приемственост.

Нашата мисия 33 години е да пазим целостта на нашата Родина и да сме гаранти за мира, сигурността и стабилността в държавата, заяви още Карадайъ.

Лидерът на ДПС посети петъчния пазар в Исперих, където разговаря с хората и с местни производители. Мустафа Карадайъ се срещна и с граждани от Разград.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай