Изявленията за вируса с превод за нечуващи

Много е важно и хората, които не ни чуват, да могат да ни разбират, обясни Борисов

Изявленията за вируса с превод за нечуващи | StandartNews.com

Изявленията на премиера Бойко Борисов преди началото на Министерски съвет вече с превод за хора със специални нужди. Дама, която владее жестомимичния език на българите със слухови проблеми, седна до премиера, предавайки категоричните му уверения, че България има храни за 2 години напред и не е необходимо никой да се презапасява. Дамата ще присъства както на излъчванията от МС, така и на всеки сутрешен и следобеден брифинг на националния кризисен щаб. Много е важно и хората, които не ни чуват, да могат да ни разбират, обясни Борисов.

ВИЖ ОЩЕ: Имаме храна за 2 години напред

В същото време земеделският министър Десислава Танева и представители на хранително-вкусовата индустрия даваха брифинг в Министерски съвет, за да уверят българите, че страната ни може да издържи на 2-годишна карантина.

Както г-жа Десислава Танева каза - колкото може да изяде българинът, толкова провизии имаме, заяви премиерът Борисов.

Непрекъснато като се дават по телевизиите и медиите опашки, това създава психоза и всички тръгват да се презапасяват, обърна се към собствениците на телевизии и средства за масова информация Борисов. Извинявайте, ама като се купят от всеки по 40-50 бутилки олио, естествено, че ще свършат, каза премиерът

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай