Ивайло Мирчев срина вариететното шоу на президента

Препоръча на Радев да регистрира партия "8-ми март"

Ивайло Мирчев срина вариететното шоу на президента | StandartNews.com

Ивайло Мирчев срина вариететното шоу на президента.

„Проектопартията на президентския лагер обещава да бъде истинско шоу! Не е шега. Марката "ПП 3-ти март" се оказа регистрирана от Весела Лечева и в раздела за "забавни, вариететни и шоу програми" на патентното ведомство. Адмирации! Най-сетне да видим малко откровеност от тяхна страна”, написа в профила си в социалната мрежа "Екс" депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

ВИЖ ОЩЕ: Президентски опорки, сър!

"Похвално е наистина, човек трябва да си има ясна политическа стратегия. Само не съм сигурен доколко шоуто ще може да мине за забавно. Ще питате сега по какво съдя. Ами да вземем например един опит за шоу, организиран, по всичко изглежда, от същите продуценти. Шоуто "Пътят на Копринката" е изключително занимателно, бих казал дори поучително. Но дали може да мине за забавно? Не бих казал”, категоричен е Мирчев.

Няма как да е забавно, когато корупционни кръгове се свързват с президентски съветник, обаче президентът упорито се прави на нечул, невидял и неразбрал, продължава народният представител.

„Така че, не съм сигурен бъдещото шоу доколко ще си отговаря на категорията. Но пък, ако не успеят с патриотарския вот, винаги могат да запазят "ПП 8-ми март" и да тръгнат от врата на врата с по един червен карамфил. Ако не друго, поне ще е забавно", обобщава Ивайло Мирчев.  

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай