Инж. Коста Стоянов, "Възраждане": Данъците във Варна няма да се пипат

Облекчения за млади семейства обеща кандидат-кметът

Инж. Коста Стоянов, "Възраждане":  Данъците във Варна няма да се пипат | StandartNews.com

Бюджетът на Варна е вече над 800 милиона, почти един милиард лева, и е вторият по големина след този на София. Средства има достатъчно, стига да се разпределят правилно по съответните дейности и да не изтичат през корупционни практики и схеми. Не трябва да се завишават местните данъци и такси, защото и сегашните са напълно достатъчни. Това заяви кандидатът за кмет на „Възраждане“ във Варна инж. Коста Стоянов в предаването „Референдум“ по БНТ, съобщиха от пресцентъра на партията. Той припомни, че от „Възраждане“ са заложили в програмата си да въведат данъчни облекчения за млади семейства с три и повече деца.

„Ще се постарая да има данъчни облекчения за млади семейства с повече от две деца, както и безплатен градски транспорт за деца и ученици.

За мен е много важно да започнем изграждане на нови училища, детски градини и детски ясли и подобряване на инфраструктурата, прилежаща към всички образователни институции. Да провеждаме и ежегодна диагностика на способността за учене на учениците. 

В програмата си съм заложил ремонт и оборудване на общинските здравни заведения и също така  изграждане на нова Инфекциозна болница. За мен е важно да се раждат повече деца във Варна, затова ще увеличим общинските средства по ин витро програмата“, каза още инж. Стоянов.

 

Възраждане е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай