Илияна Йотова гласува за смел човек, който не се притеснява от дебати

Вицепрезидентът даде вота си с машина

Илияна Йотова гласува за смел човек, който не се притеснява от дебати | StandartNews.com

"Гласувах за силен човек, който показа, че има позиции, че не се притеснява да говори за най-дълбоките проблеми и да дава предложения. Гласувах за смел човек, който не се притеснява от дебати, който има своите решения и не се измъква с общи формулировки и усмивки". Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова, след като упражни правото си на глас. Тя гласува с машина.

Независимо от целия хаос, създаден от последния месец, смятам, че това е най-добрият вот и най-защитеният, заяви Йотова. Независимо от репортажите, които колегите показаха, ще дойде време от другата седмица да направим сериозен анализ, обясни вицепрезидентът.

За поисканата от премиера акад. Николай Денков оставка на председателя на ДАНС тя каза, че този въпрос предстои да се разгледа. Не знаем какви са резултатите от проверката, както и какво има на тази флашка. Решението на този въпрос не се решава с изявление в навечерието на изборите в петък, нито в навечерието на изборния ден, категорична бе Йотова.

На въпрос каква е причината за ниската избирателна активност, тя отговори, че е недоверието в политическата система. Хората са разочаровани, видяха, че каквито и послания да имаха, те нямат никакво значение, защото най-големите противници си стиснаха ръцете в името на властта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай