Борисов: Нямало е избори без флашки и папки

Борисов: Нямало е избори без флашки и папки | StandartNews.com

Първомай. "Нито един избор досега не е минал без флашки и папки.", заяви в град Първомай лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов благодари на избирателите, че не са се подвели по компроматите срещу ГЕРБ.

"Колкото повече вадят, толкова повече ние побеждаваме.", добави Борисов. По думите му хората имат инстинкт и знаят на кого да вярват.

Борисов каза още, че има информация, че тази сутрин в Пловдив е било запалено знаме на ГЕРБ от някои, които са били подтиквани. "ГЕРБ не обръща внимание на тези неща и ще води позитивна кампания.", добави Бойко Борисов.

"Навсякъде, където отида, за да се среща със своите избиратели, най-напред излиза кметът и казва на висок глас какво е направено през управлението на ГЕРБ." каза Борисов и спомена какво е инвестирало предишното правителство в региона - новата зала на Пловдивския университет, стадионите, Спортната зала с 10 000 места, която ще бъде открита, пътните артерии.

"Ако спечелим изборите отново ще осигурим пари и за тютюнопроизводителите, и за зърнопроизводителите, и за зеленчукопроизводителите, за всички."


"Умишлено държаха хората в тютюна на тъмно две десетилетия. А ние само за три години – реформирахме сектора и плащахме на хората колкото изкарват", каза Борисов. Всяка година плащахме по над 80 милиона лева във време на криза. За зърнопроизводителите сме осигурили и за следващата година над 2 милиарда лева."

Борисов напомни, че България е страната с най-ниските данъци в целия Европейски съюз, и ако ГЕРБ остане на власт, отново ще запазим най-ниските данъци – 10 % плосък данък, 20 % ДДС.


Водачът на листата на ГЕРБ за Пловдив област Здравко Димитров приветства Бойко Борисов с идването му в Борисовград, както е старото име на Първомай. Той му благодари за подкрепата на града и региона, за ремонтираните шест училища и шест физкултурни салона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай