Борисов отряза мераци на ПП, разкри коварен план на Асен Василев (ОБНОВЕНА)

Да се откажем от Мария Габриел! Вие серизоно ли? - заяви лидерът на ГЕРБ

Борисов отряза мераци на ПП, разкри коварен план на Асен Василев (ОБНОВЕНА) | StandartNews.com

Източник: БНТ

"Продължаваме промяната-Демократична България" продължават да си мислят, че ще има правителство с втория мандат, но това категорично няма да стане" Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

Да се откажем от Мария Габриел! Вие серизоно ли? - възмути се Борисов. И продължи: Защо трябва да се откажем от Мария Габриел - защото един човек я е обидил?! Човек, който благодарение на нас е финансов министър, благодарение на нашата подкрепа и ние го защитавахме 9 месеца от всички вас, които го нападахте.".

"Според мен Асен Василев е намерил прекрасното време да дезертира и то по начин, по който да обедини всички, които не ни обичат. Много време съм прекарал с него - изключително умен е, но иска да стане водач на тези, които не ни обичат", коментира той.

"Това, което е сътворил Асен Василев във финансите, Митниците, МВФ, след тази "гениална" финансова политика, или фокусите във финансите, които прави - ние ще трябва да връщаме пари от бюджета по ПВУ. Смачканият дефицит е на база много фокуси", каза още Бойко Борисов.

Вместо да се извинят, те отидоха по-далеч. И днес им даваме време да мислят, но утре изтича 7-дневният срок, постави новия ултиматум лидерът на ГЕРБ.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай