Борисов обяви от кого зависи ротацията. Заговори за цугцванг

Даде рамо на министър Кирил Вътев

Борисов обяви от кого зависи ротацията. Заговори за цугцванг | StandartNews.com

Източник: БТА, архив

"Денков и Габриел ако се разберат, ще видим какво ще ни предложат, ако не се разберат - няма да има ротация." Това обяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар за определянето на външния министър след ротацията.

"Въпросът е да не се стигне до цугцванг. Или до ситуация, в който всеки шах ще се окаже грешен. За нас министрите са по-скоро дами и офицери", посочи Борисов по повод думите на президента Румен Радев, който определи министрите като пешки.

"Не съм за смяната на министър Кирил Вътев. При земеделците има разделение и километрични списъци с искания", обясни Борисов.

"До мен не е дошъл още Законът за електронните съобщения. Не им чета сайта. Ако има подобно нещо, мога да гарантирам от страна на нашите 69 депутати, че няма да позволим цензура", каза лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и темата за бежанците, пристигнали у нас със самолет. "Преди три години такава информация не можеше да има. Ще си платим тези три години целия народ. Когато аз управлявах България такъв самолет нямаше да може да дойде, това нямаше да се случва", заяви Борисов.

Според него МВР работи много по-добре, Гранична полиция дава много по-добри резултати.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
rjesous
преди 2 месеца

Google is paying 90 to 100$ per hour! Work for few hours and have longer with friends & family. On tuesday I got a great new Land Rover Range Rover from having earned $10,000 this last four weeks. Its the most-financialy rewarding I've had. It sounds unbelievable but you wont forgive yourself If you don’t :- . CHECK IT:→ →www.cash.salary49.com

Откажи