Засилват издирването на 17-годишната Ивана от Дупница

В акцията се включиха служителите от горското стопанство, които обхождат едни от най-трудните райони в покрайнините на града

Засилват издирването на 17-годишната Ивана от Дупница | StandartNews.com

Продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница. Без успех приключи вчера поредният ден търсенето на изчезналата ученичка.

Вчера изненадващо за всички профилната снимка във Фейсбук на момичето е била сменена около 16 часа. Същото се е случило и в профилите й в други социални мрежи, които ползва - Инстаграм и ТикТок.

Момичето е в неизвестност вече шести ден. Полиция и доброволци са обходили повече от 600 декара в околностите на града, но следа от Ивана няма.

В акцията се включиха служителите от горското стопанство, които обхождат едни от най-трудните райони в покрайнините на Дупница, съобщава бТВ.

„В издирването сме още петък. Наши екипи участваме с високопроходима техника главно в по-тежки терени и се надяваме да имаме резултат. Терените, които познаваме се обхождат щателно, вили, къщи, местности в покрайнините на Дупница“, каза Атанас Диманков, директор на горското стопанство.

Притеснени са и преподавателите на момичето, които вчера обясниха, че тя е имала проблеми, но не е била тормозена от съучениците си.

Майка й пък била викана многократно в училището, включително в деня на изчезването й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Стоян
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи