Шум! Екзотична коледна украса в София подпали мрежата

Мнозина попитаха какво общо има костенурката с Коледа

Шум! Екзотична коледна украса в София подпали мрежата | StandartNews.com

Коледна украса с костенурка и медузи се появи в центъра на София и предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Мястото е Малките пет кьошета.

На страницата си във Фейсбук от „Етюдите на София“ публикуваха снимки и зададоха въпроса „Харесва ли ви?“. Последваха стотици коментари. Много потребители определиха тази нестандартна коледна украса като красива и носеща цветно настроение.

Мнозина обаче попитаха какво общо има костенурката с Коледа. Други я намериха по-подходяща за дискотека на плажа – красива, но не и коледна. За трети пък се правят странни експерименти с градската среда.

И още коментари:

„Българската акватория не се обитава от костенурки, това е просто смешно.“

„Интересна тематика за "коледно кътче", най-вече морската костенурка, която дори не се среща в България.“

„Костенурката е ни в клин ни в ръкав предколедна столична "украса"... Иначе не е лоша сама по себе си за Варна през лятото...“

„Не, пълна простотия и изключително неподходяща за случая.“

В отговор общинският съветник Борис Бонев публикува статус във Фейсбук в защита на коледната украса.

„Да, костенурката е супер. Защото е оригинална и защото е смислена. Защото е част не просто от Коледна украса, но и като кауза за опазване на биоразнообразието и дивите морски животни“, написа той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Лукас
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Откажи