Химн на Ливърпул в чест на новия кмет на Шумен

Двамата с областния управител са големи фенове на английския отбир

Химн на Ливърпул в чест на новия кмет на Шумен | StandartNews.com

Новоизбраният кмет на Шумен проф. Христо Христов, общински, съветници и кметовете на кметства положиха клетва на тържествена сесия на Общинския съвет в Шумен.

Заседанието бе открито от областния управител проф. Добромир Добрев, който пожела на новия градоначалник успех във всичките му благородни начинания и да не забравя сбирките на любимия и на двамата отбор - Ливърпул.

Областният управител поздрави кмета с цитати от химна на Ливърпул, в който се пее, че през бурята трябва да върви с високо вдигна глава.

Доверието, което ми беше дадено е най-ценното, което получих и ме задължава да го оправдая. Няма да забравя нито един проблем, нито една идея, която ми беше дадена по време на срещите с жителите на общината. Ще положа всички усилия да имаме една чиста, подредена, благоденстваща община, каза, Христов.

По-късно пред медиите кметът Христов заяви, че все още не е готов с екипа, с който ще работи.

В момента текат преговори с политическите сили, които ни подкрепиха на втори тур. С тях имаме сключени споразумения и докато не приключат преговорите ни, няма да бъде обявен екипът, с който ще работя, каза Христо Христов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай