Скандал на коронацията! Къде е любимката на Елизабет

Кои няма да присъстват на церемонията

Скандал на коронацията! Къде е любимката на Елизабет | StandartNews.com

В края на коронацията на Чарлз III, която ще се състои след броени дни, по традиция британското кралско семейство ще се събере на балкона на Бъкингамския дворец, за да поздрави публиката.

Оказва се обаче, че не всички членове на знатната фамилия са удостоени с тази чест. Сред големите отсъстващи ще бъде най-любимата внучка на покойната Елизабет  II и племенница на новия крал лейди Луиз Уиндзор.

"Интересно е, че децата на херцога и херцогинята на Единбург няма да бъдат на балкона. Знаем, че покойната Елизабет II имаше специална връзка с Луиз и Джеймс", казва кралският редактор Ръсел Майерс в подкаста Pod Save The King.

По данни на The Mirror, на балкона на Бъкингамския дворец ще присъстват само онези членове на кралското семейство, които изпълняват официални задължения.

Това означава, че племенницата на монарха лейди Луиз Уиндзор и брат й Джеймс, граф на Уесекс, няма да са там. Техните родители - принц Едуард и херцогиня Софи, обаче ще излязат пред публиката заедно с Чарлз III, принцеса Ан, принца и принцесата на Уелс и техните деца: принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

По тази причина и принц Хари, който наскоро потвърди, че ще присъства на коронацията, също няма да излезе на балкона. Принц Андрю също няма да се появи на балкона. Най-вероятно и дъщерите му -  принцесите Юджини и Беатрис от Йорк, няма да са там, тъй като те изпълняват официалните си кралски задължения само частично, пише Блиц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай