Погребаха Навални. Първа версия за съпругата му

Къде е Юлия Навалная?

Погребаха Навални. Първа версия за съпругата му | StandartNews.com

Източник: БТА

При засилени мерки за сигурност погребаха Алексей Навални в Москва. Множество хора се събраха, за да изпратят руския опозиционер в последния му път. На поклонението бяха родителите на отявления критик на Владимир Путин. Липсваше обаче съпругата на Навални – Юлия, което породи въпроси къде е тя.

Опелото на Навални. Пълна мистерия със съпругата му

За Юлия Навалная е известно, че през последните няколко години живее извън Русия. През лятото на миналата година руската държавна телевизия RT, позовавайки се на източници от правоохранителните органи, съобщи, че тя ще бъде арестувана, ако някога се опита да влезе отново в страната, припомня Radio Free Europe.

Навалная е била арестувана многократно по време на протести, свързани със съпруга ѝ и неговата активистка дейност, пише БТА. Тя е била задържана два пъти през януари 2021 г. и на митинги в Москва, проведени в подкрепа на Навални, след като той беше вкаран в затвора при завръщането си в Русия.

След смъртта на опозиционера, Навалная се закле да продължи борбата на починалия си съпруг за „свободна Русия” и призова поддръжниците си да се противопоставят на президента Владимир Путин с по-голяма ярост от всякога.

Междувременно Навалная написа днес в социалните мрежи: "Благодаря ти за тези 26 години абсолютно щастие. Да, дори през последните три години на щастие. За любовта, за това, че винаги ме подкрепяше, за това, че ме караше да се смея дори от затвора, за това, че винаги си мислил за мен".

„Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да те направя там горе щастлив заради мен, ще се опитам да се гордееш с мен. Не знам дали мога да се справя или не, но ще опитам“, допълва още тя.

„Със сигурност ще се срещнем един ден. Имам толкова много неразказани истории за теб и имам толкова много песни, запазени за теб в телефона ми, глупави и смешни, честно казано, ужасни песни, но те са за нас и наистина исках да ги чуеш. И наистина исках да те гледам как ги слушаш, как се смееш, а това ме прегръщаш. Обичам те завинаги. Почивай в мир“, пише още Юлия Навална.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 месец

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи