Голяма радост за гърците! Цените на храните тръгват надолу

Очаква се спад и цените на месото поради намалено търсене по време на постите

Голяма радост за гърците! Цените на храните тръгват надолу | StandartNews.com

От днес в Гърция влизат в сила мерки по споразумение между правителството и търговците за намаляване на цените на основни стоки в магазините, предаде БНР.

Министерството на развитието се споразумя с производители и търговци за намаляване цените на хранителните стоки, които се търсят по време на Великденските пости. От днес влиза в сила нова ценова политика в супермаркетите с по-евтини постни храни, както и морски дарове.

В списъка с договорените по-ниски цени влиза халва, салати, замразени морски дарове- риба, калмари и октоподи. Понижиха цените също на ориз, леща, грах, макарони.

Очаква се спад и цените на месото поради намалено търсене по време на постите.

Според опозицията и много от клиентите правителството само фиктивно коригира цените, които остават прекалено високи в сравнение с приходите на потребителите.

По последно проучване 47% от гърците спазват постите в дните на Страстната седмица, а 20% от анкетираните спазват пълен пост преди Великден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Alexxx
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи