Жесток скандал се разигра на Герена

Запалянковците обградиха треньора Ивайло Петев и го накараха да съблече синята фланелка.

Жесток скандал се разигра на Герена | StandartNews.com

София. Ивайло Петев не излезе за тренировката, която закъсня с час и половина заради бурните събития на Герена. Заниманието ще бъде водено от единствения оцелял от щаба на Славиша Йоканович Елин Топузаков.

Ултраси на Левски нахлуха по време на пресконференцията за представянето на новия треньор Ивайло Петев и обявиха, че вземат въпросите в свои ръце. Запалянковците обградиха треньора Ивайло Петев и го накараха да съблече синята фланелка. "Не те искаме тук! Ти не си искал позволение от нас да я носиш!", нареждаха те. Не помогнаха и опитите на Наско Сираков да успокои положението.

Петев бе съблечен гол до кръста и се прибра в съблекалнята доста разстроен. Наско Сираков тръгна да го последва, но запалянковците го върнаха в стаята, за да обясни защо се е стигнало до тези бурни събития на Герена. "Защо изгонихте Йоканович и защо не ни питахте? Докога ще се гаврите с нас, ние сме "Левски!", крещяха запалянковците. 

"На мен ми е най-тежко, защото днес се разделям с приятел, с когото се познавам от 20 години. Но за треньорите говорят най-вече резултатите. От 6 мача на Герена имаме само една победа. Виждате, че няма и никакви подобрения в играта ни", обоснова се Сираков. 

Феновете обаче не приеха тази позиция на клуба и продължиха да му търсят сметка за всичко. "Простихме ви след Иртиш, но просто така не може! Защо само плачете за пари, а в същото време гоните играчи и плащате неустойки", нареждаха запалянковците и след около 15 минути напуснаха залата за пресконференции. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай