Треньор на националния отбор с мощен удар по Боби Михайлов

Спекулираше с УЕФА

Треньор на националния отбор с мощен удар по Боби Михайлов | StandartNews.com

"Аз съм изненадан, очаквах да ги отсвири, както отсвирва целия български народ в продължение на години. Не съм изненадан обаче от реакцията и крайния резултат, който е налице от тази среща. Това беше един апотеоз на върховните усилия на футболното ръководство да унищожи футбола и по този начин да се самоунищожи като ръководство".

Това заяви бившият треньор на националния отбор доц. Михаил Мадански пред БТВ по повод вчерашното поведение на Борислав Михайлов в парламента.

Според Мадански Михайлов е спекулирал с името на  УЕФА и е лъгал, че е разговарял да се пуснат фенове на стадиона.

"Ние в крайна сметка не знаем как е протекла цялата комуникация с УЕФА. Ами ако УЕФА утре много силно препоръча нашия национален отбор в следващия мач да излезе да играе по прашки и с жълти потници, това ще го направим ли? Нали знаете, че сръбския национален отбор беше лишен от публика. Знаете ли какво направи техния президент, за да има публика? Пътека до УЕФА и в крайна сметка успя. А ние правим точно обратното - молим УЕФА да не пуска фенове", посочи той.

"Ако Борислав Михайлов си беше подал оставката три дни по-рано феновете щяха да са по секторите, всички щяха да са преджобени, нямаше да могат да вкарат казан за боклук, всички щяха да викат "Българи, юнаци", да победим Унгария и да започнем отначало, каза Мадански.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Митев
преди 5 месеца

Направо съм изумен и изненадан ,то имало и умни хора в България,точно и ясно, право в целта!!!.....

Откажи
007
преди 5 месеца

Перуката е пълен лайнер,синът му също!

Откажи
Гарван
преди 5 месеца

Добре говори Мадански , но чува ли го някой . Не всеки може да бъде гьон сурат , но от БФС начело с Г-н Перукан , може . Колкото много го плюем , той мисли , че дъжд го вали . Такова чудо не се вижда всеки ден .

Откажи
Бъки
преди 5 месеца

Еееее,станал доцент,а като върна лентата,нищо запомнящо като треньор!!!

Откажи