Тъжна класика в Бистрица! Крумовград посече ЦСКА 1948

С този успех Крумовград се изкачи на 10-то място с 24 точки, докато ЦСКА 1948 остава на 6-та позиция с 32

Тъжна класика в Бистрица! Крумовград посече ЦСКА 1948 | StandartNews.com

Източник: БНР

Отборът на Крумовград победи ЦСКА 1948 с 3:0 в Бистрица в мач от 20-ия кръг на Първа футболна лига. Попаденията за успеха бяха дело на Серкан Юсеин и Александър Колев. С този успех Крумовград се изкачи на 10-то място с 24 точки, докато ЦСКА 1948 остава на 6-та позиция с 32 пункта.

Още в самото начало футболистите на Станислав Генчев показаха, че не са респектирани от своя домакин. Джунейт Али засече центриране в наказателното поле, но Ганев спаси. Последва нова възможност за гостите, а този път Ганев се справи с удар на Алекс Колев. ЦСКА 1948 отговори с удар над напречната греда на Педриньо.

Крумовград поведе с попадение на Серкан Юсеин, който бе оставен сам в наказателното поле и не остави шансове на Ганев.

ЦСКА 1948 стигна до гол в края на полувремето чрез Георги Русев, но съдията го отмени поради засада. Отборът на Крумовград стигна до втори гол само три минути след началото на второто полувреме. Бразилецът Ренан центрира в наказателното поле, а Алекс Колев от непосредствена близост порази целта.

Този гол тотално отчая футболистите на ЦСКА 1948 и до края на срещата те приеха играта в собствената си половина. Димитър Тонев, Серкат Юсеин и Патрик Луан направиха пропуски.

В последната четвърта минута на добавеното време Крумовград направи отлична контраатака и стигна до трети гол. Октой Юсеин бе изведен сам в наказателното поле и технично стреля покрай Ганев за крайното 3:0.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай