Нова драма с олимпиеца Красимир Анев. Голяма опасност

Бившият треньор на биатлониста разказа какво се случва

Нова драма с олимпиеца Красимир Анев. Голяма опасност | StandartNews.com

Нова драма в живота на биатлониста Красимир Анев, който се простреля в корема заради любовна мъка. Куршумът заседна в белия му дроб.

ВИЖ ОЩЕ: Обрат със състоянието на Красимир Анев. Проговори треньорът му

Близо месец след драматичния инцидент, който шокира цяла България, негови близки разкриха, че Краси вече е по-добре след инцидента. Но в момента пред него има нова опасност.

ВИЖ ОЩЕ: Извънредна новина за олимпиеца Красимир Анев

След изписването Анев е живял в къщата на родителите си и е бил изолиран от контакти, за да ограничи рисковете от заразяване с COVID 19.

„В момента баща му е с положителен тест за коронавирус и за няколко дни се е изолирал и от него“, разказа личният треньор на Анев Георги Фъртунов пред „Телеграф“.

Краси Анев в момента е без мобилен телефон и с тези, които е искал да разговаря, се е свързвал през телефона на родителите си. Военна прокуратура все още води следствие и затова неговият апарат и SIM карта за иззети.

„Опитва се да си направи дубликат, но сега е по-важно да се пази и да се възстановява. Той е силно момче и всичко в живота му ще се нареди. Надявам се по празниците да успея и да го видя. По-малкият му брат дори отиде да кара ски в Италия, като се увери, че Краси е добре“, разказа още Фъртунов.

Сигналът за инцидента със спортиста преди повече от месец бе подаден от жена, с която той е имал любовни отношения до средата на лятото. Двамата са се запознали в армията, но след това тя била преместена от Самоков в Кюстендил.

Това довело до разочарование от страна на биатлониста и към някои от командирите в службата. Към любовната драма на Анев насочваше и последната публикация в профила му във Facebook.

Той е споделил на стената си нова профилна снимка на свой приятел с цитат на Павел Вежинов: „Всяко предателство започва с доверие“. Коментарът на Анев е „Абсолютна истина“.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай