Извънредна новина за олимпиеца Красимир Анев

Лекарите взеха важно решение след операцията му

Извънредна новина за олимпиеца Красимир Анев | StandartNews.com

Европейският шампион на 20 км в индивидуалното бягане от Раубичи (Беларус) през 2019 г. Красимир Анев е стабилизиран след операция в реанимацията на ВМА.

ВИЖ ОЩЕ: Мистерията продължава! Предателство ли дръпна спусъка на олимпиеца Краси Анев

Трикратният участник на Олимпийски игри и бивш национален състезател се самопростреля в корема като животът му е на косъм.

Анев е поставен в медикаментозна кома, защото куршумът е засегнал долната част на белия му дроб, предава Дунав мост. От МВР първоначално обявиха, че 36-годишният самоковец е бил открит да агонизира край язовир „Дренов дол“, близо до Кюстендил, вечерта на 1 ноември. Инцидентът е станал около 19:00 часа в сряда, а Анев е бил откаран първо в болницата в Кюстендил, където е бил стабилизиран, за да бъде транспортиран с линейка към столицата.

От началото на 2021 година той бе назначен за инструктор по физическа подготовка към Военновъздушните сили (ВВС).

"Разследването е в начален етап. Работи се по множество версии. Извършват се действия по разследването, предстои назначаването на съдебни експертизи", обясни преди ден говорителят на Военно-окръжна прокуратура-София капитан Евгения Деянова.

Проверяват се всички версии.  Анев е баща на 6-годишно момиченце, а преди инцидента намекна в социалните мрежи за разочарование от предателство и лични проблеми.

Анев публикува думи на писателя Павел Вежинов - "Всяко предателство започва с доверие", като лаконично коментира: "Абсолютна истина".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
АХМАТ СИЛА
преди 5 месеца

Да се опиташ да се самоубиеш заради парче напикано месо говори че главата изобщо не те слуша

Откажи