Мисяк подписа за 3 г. с "Левски", Бру разтрогна

Мисяк подписа за 3 г. с "Левски", Бру разтрогна | StandartNews.com

София. Владислав Мисяк от юношеския отбор на "Левски" подписа първи професионален договор за 3 години със "сините". Младият футболист бе придружен на Герена от мениджърите от кантората на Лъчо Танев - Стоян Орманджиев и Стефан Славов.

Запознати източници твърдят, че футболистът не е пожелал да изслуша финансовите параметри по своя договор и явно има много голямо желание да се докаже в родния си клуб

В това време "сините" се разделиха с Кевин Бру, който разтрогна. На заключителната среща го представляваше юристът Радослав Василев, който отказа да коментира ситуацията, но отбеляза, че с "Левски" се работи лесно и много професионално.

Има информация и, че националът Веселин Минев отново ще се върне на Герена. Около 13.00 часа старият-нов бек се появи на стадион „Георги Аспарухов" за среща с Георги Иванов. Към момента Минев играе с фланелката на "канарчетата", но договорът му изтича.

Минев беше юноша на клуба, след което игра и за основния състав и дори беше капитан.

Боримиров пък най-вероятно ще поеме школата на "сините", след като днес се разбра с Георги Иванов. "Все още няма нищо официално, но проведохме много положителен разговор. До няколко дни трябва да има развитие. Говорихме да поема ДЮШ и да помагам на Гонзо в първия отбор", каза Даниел Боримиров. И добави: "Първата задача е да подменим изкуствения терен и да направим нови съблекални за юношите. Знам, че ме чака много работа, който не се справя добре, трябва да е притеснен за мястото си на "Герена".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай